logo gein 03 01logo gein 03 02

september 2020

Bewonersplatform Gein heeft een buurtkastje geplaatst aan de voorgevel van Buurthuis Gein, naast het boekenkastje. 

Mensen die eten en toiletartikelen over hebben, kunnen deze in het kastje plaatsen en mensen die niet veel te besteden hebben, kunnen gratis producten uit het kastje halen.

Spelregels:

Enkel ongeopende verpakkingen. Niet toegestaan: tabaksproducten, alcohol en alcoholhoudende drankjes. Ook verse producten die slecht houdbaar zijn (zuivel, vlees, vis, groente en fruit mogen niet in dit kastje geplaatst worden. Ook snoepgoed is niet toegestaan, want geen voedingswaarde.

Wat mag wel? Pakken koffie, thee, crackers, roggebrood, noten, pinda’s, pindakaas, jam, hagelslag, potjes honing, zakjes rozijnen en andere zuidvruchten, ontbijtgranen (muesli), blikken soep, kruiden, olie,  pakken pannenkoekmix en conserven (vis, fruit en groente in blik of pot).  Ook toiletartikelen zijn toegestaan.

Laten wij er met elkaar voor zorgen dat het kastje netjes blijft. Mocht u onverhoopt merken dat een verpakking kapot is gegaan en de inhoud ervan los in het kastje ligt of op de straat, meldt dit dan bij de beheerder van dit kastje.

Astrid Roijen

Voorzitter BPG en beheerder van het buurtkastje

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Login om te antwoorden

Hier wordt alle informatie en nieuws betreffende geheel Gein getoond.

Login om te antwoorden

Subcategorieën